T'interessa

Descarrega't el material!

Descarrega't el material!

La Generalitat posa a la disposició dels centres d'educació primària diversos materials de reflexió amb la finalitat de construir una gran cadena que transmeta un missatge clar i contundent a favor de la mobilitat sostenible als conductors valencians, partint dels departaments autonòmics de transport i política educativa, enllaçant amb el professorat dels centres educatius i finalitzant amb els estudiants, que portaran a les seues cases els arguments per a evitar l'ús indiscriminat de l'automòbil en la vida quotidiana.

Ací pots descarregar tot el material de la campanya ‘Hui Descansa el Cotxe 2022-2023'

En primer lloc, us animem a difondre el cartell ‘UNEIX-TE A LA PATRULLA M‘ en els vostres centres educatius per a donar visibilitat a una campanya que aspira a convertir-se en una iniciativa educativa que involucra directament a docents, estudiants, familiars d'estudiants i en general a tots els conductors de la Comunitat Valenciana perquè milloren les pautes de mobilitat la resta de dies de l'any.

Carteles

Els cartells també es poden desplegar per altres llocs concorreguts a fi de sumar el major nombre possible d'actors a la iniciativa.

Cartell de campanya Castellà Valencià
Cartell Personatges Patrulla M Castellà Valencià
A4 Personatges Adhesius Patrulla M Castellà Valencià

 

 

Vídeo

Per a conscienciar dels efectes que té l'ús excessiu del cotxe a la seua ciutat, i fer-los entendre el mal que els produeix a ells i al seu entorn, posem a la disposició dels centres educatius est breu vídeo animat. D'una forma senzilla i visual expliquem quins són els avantatges d'invertir temps i esforç en la mobilitat sostenible. Amb gestos tan quotidians com anar al col·legi en transport públic o bicicleta, disminuïm l'impacte mediambiental i preservem la salut dels ciutadans.

Vídeo campanya Castellà Valencià

 

Presentación Taller de aula a profesores

Aquest document va dirigit al professorat. En ell trobaràs explicada la campanya d'enguany, així com la història i beneficis darrere del moviment "Hui Descansa el Cotxe 2022-2023", que un any més dirigim a l'educació dels nostres joves, en matèria de mobilitat sostenible. Un document informatiu on es detalla la dinàmica del concurs en profunditat i els enllaços al material necessari per a realitzar les activitats de la campanya.

S'han preparat unes propostes pràctiques així com una introducció explicativa sobre la mobilitat sostenible perquè les alumnes i alumnes puguen conéixer-la de primera mà, i mobilitzar-se per a millorar el medi ambient.

Taller d´aula al professor Castellà Valencià
Autorització de dret d'imatge xiquetes i xiquets Castellà Valencià
Fitxa de dades Castellà Valencià

 

D'altra banda us deixem les bases musicals sobre les quals treballar les cançons i les seues lletres:

Base Rap Descarregar
Base Llatí Descarregar
Base Pop Descarregar
Base Pop-Ska Descarregar

 

Presentación taller de aula al alumnado

Facilitem el següent document per a explicar el funcionament del taller d'aula amb els alumnes. La informació que apareix és molt més breu, concisa i utilitza un to amable i més col·loquial perquè els xiquets i xiquetes puguen entendre la campanya i les activitats a realitzar en classe.

Taller d´aula a l´alumne Castellà Valencià

 

 

Ahora a Jugar

Posem a la disposició de tots aquells progenitors o tutors que vulguen involucrar-se en la campanya d'enguany, un document on s'explica detalladament la dinàmica del concurs de dibuix.

Circular explicativa ARA A JUGAR! per a pares/mares Castellà Valencià

 

Posem a la vostra disposició la presentació de l'any 2019 sobre els avantatges de moure't d'una manera sostenible, així com una altra presentació per a aprofundir més sobre el concepte de mobilitat sostenible per a resoldre dubtes i aclarir millor algunes qüestions.

2018: Anem en bicicleta! Castellà Valencià
2019: Mou-te i canvia Castellà Valencià