T'interessa

Com participar?

Com participar?

COM PARTICIPAR?

 

Vols contribuir a millorar la mobilitat sostenible de la teua ciutat i ajudar a guanyar fantàstics premis per al teu col·legi? Si els teus alumnes tenen entre 7 i 11 anys, uneix-te a la Patrulla M i participa en el concurs de classes més divertit i sostenible!

CONCURS DE CLASSE: A CANTAR! El professorat juntament amb l'alumnat haurà de compondre i gravar una cançó amb una de les bases musicals de diferents estils disponibles en la secció de Material Descargable. Aquesta cançó haurà de contindre cinc d'aquestes deu paraules:

MOBILITAT

CAMINAR

SOSTENIBILITAT

RESPIRAR

VERD

ENTORN

CUIDAR

PLANETA

BICICLETA

AUTOBÚS

Per a participar, només heu de seguir aquests 4 passos:

1- COMPOSICIÓ:

Compon amb la teua classe una cançó amb una de les bases musicals seleccionades ací. Recorda que la lletra ha de contindre 5 d'aquestes 10 paraules: Mobilitat, caminar, sostenibilitat, respirar, verd, entorn, cuidar, planeta, bicicleta i autobús.

2- ENREGISTRAMENT:

La duració ha de ser entre 30 i 60 segons i es proporcionarà a través d'un vídeo gravat en format horitzontal, on apareguen els/les alumnes/as, i també si es vol, es pot ballar ! Encara que això no és imprescindible per a participar. Us proposem realitzar la composició de la lletra amb el/la professor/a de llengua (valenciana o castellana) i els assajos i enregistrament amb la base musical, amb el professorat de música i amb el professorat d'educació física.

3-REMISSIÓ:

Mana'ns l'enllaç de descàrrega del vídeo amb la fitxa de dades associades a aquest vídeo a través d'una plataforma de transferència d'arxius digitals pesats a huidescansaelcotxe@gva.es. Cada classe podrà enviar més d'un vídeo.

4- PARTICIPACIÓ: Una vegada tinguem el vostre vídeo cantant per la mobilitat sostenible, el pujarem al nostre compte públic d'Instagram @Huidescansaelcotxe El vídeo amb més esments guanyarà un increïble premi per al seu col·legi ! Quantes més classes o grups participen, més probabilitat tindrà el vostre col·legi de guanyar. A més, com a reconeixement a la labor docent, els/les professors/as entraran en el sorteig de premis.

 IMPORTANT!

S'haurà d'emplenar una fitxa de dades per cada vídeo que es presente. Recorda que cada vídeo haurà d'adjuntar la seua fitxa de dades que pots trobar ací. Recorda que només poden participar alumnes entre 7 i 11 anys amb permís exprés dels pares/mares o tutors legals per a poder fer difusió pública de les imatges dels seus fills/as en aquesta campanya (pots descarregar el model d'autorització de cessió d'ús d'imatges de menors d'edat ací) . Una vegada ens manes l'enllaç de descàrrega, és el/la professor/a qui té la responsabilitat de tindre l'autorització dels pares dels xiquets signada.

PREMIS | COL.LEGIS

Els premis consistiran en lots de material escolar i esportiu. Hi ha tres tipus de premis:

PER CONCURS: Els 5 grups guanyadors es triaran per nombre d'esments. Una vegada es publiquen els vídeos en el compte @huidescansaelcotxe d'Instagram, guanyaran els cinc vídeos amb més esments vàlids, sent el primer guanyador el vídeo que reunisca un major nombre d'esments. Només valdran els esments en Instagram que complisquen aquestes dues condicions:

1. Els esments s'han de realitzar en l'apartat de comentaris. Es poden fer tants esments com es vulga, però en cada comentari només es pot fer un esment.

2. No es pot esmentar més d'una persona en cada comentari. Sí que es pot esmentar la mateixa persona en vídeos de diferents cançons.

PER QUALITAT: hi haurà 5 vídeos premiats per la seua qualitat, triats per un jurat de docents, valorant-se la lletra, el cant, la coreografia, el vestuari, etc.

PER SORTEIG: Tots els vídeos participants entraran en un sorteig en el qual se seleccionaran altres 5 guanyadors.

Cap vídeo pot rebre més d'un premi. Cap col·le pot rebre més d'un premi per sorteig. Quantes més classes i grups de classe per col·legi participen, més possibilitat tindreu de guanyar un premi.

CONCURS DE FAMILIES: A JUGAR !

Volem que les famílies descobrisquen tots els beneficis de la mobilitat sostenible. Per a això es formarà un equip amb pare/mare i estudiant, que comentarà en la llar l'activitat A Cantar! que s'està desenvolupant en el col·le i els aspectes de la mateixa que més li agraden al xiquet/xiqueta. També conversaran sobre els desplaçaments quotidians que fa la família i parlaran sobre les diferències entre els que són sostenibles i els que no ho són. A continuació, proposem dues activitats molt senzilles que podran desenvolupar en aquest web de Hui Descansa el Cotxe:

PRIMER ELS PAPIS I MAMIS

Per a aquesta segona activitat, pares i mares hauran d'unir-se als seus fills/filles per a poder participar. Ells hauran d'emplenar un senzill qüestionari sobre hàbits de mobilitat sostenible. Només si ho emplenen, els estudiants podran continuar participant.

El test el podràs trobar ací.

EL TORN DELS ALUMNES

Per a aquesta segona activitat necessitem que es pose tota l'atenció en un puzle online relacionat amb la mobilitat sostenible.

Des de l'ordinador hauran de construir un puzle amb la imatge de la campanya HUI DESCANSA EL COTXE, i hauran de pensar molt bé cada peça, ja que només podran fer-ho una vegada.

PREMIS | FAMÍLIES

D'entre tots els participants, mitjançant l'aplicació easypromos, es eligirá als 5 equips guanyadors (papàs / mamàs / fills) que havent emplenat el qüestionari, hagen completat correctament el puzle en el menor temps possible. Rebran un diploma i un títol de transport públic amb 30 viatges. Aquests viatges es poden triar entre els serveis de Metrovalencia, Tram d'Alacant o Tram de Castelló.
TERMINIS
L'activitat Hui Descansa el Cotxe 2022-2023 ja ha arrancat amb la publicació de les bases de participació en el DOG i acaba el 8 de maig de 2023.
MÉS INFORMACIÓ
Per a més informació es poden consultar les bases de participació allotjades en aquesta mateixa pàgina web.