Visualització de contingut web

Com participar?

CONCURS INDIVIDUAL

Vols guanyar skates, bicicletes, patinets, mòbils o abonaments de transport?

Participa en el concurs d'Instagram #HuiDescansaElCotxe

Si tens 14 anys o més i estudies a la Comunitat Valenciana envia'ns un Missatge Directe amb una fotografia feta amb el teu mòbil relacionada amb la campanya «Hui Descansa el Cotxe» al compte d'Instagram @huidescansaelcotxe com per exemple: un cotxe que no s'utilitzarà aqueix dia, un familiar agafant el transport públic o la bicicleta per a anar a treballar, etc. La imatge ha d'estar clarament identificada amb la campanya i reflectir els seus valors.

Has d'especificar en el Missatge Directe el teu curs, en quin centre educatiu estudies i la localitat a la qual pertany el centre.

Cada estudiant podrà enviar únicament una fotografia des del seu perfil d'Instagram, que es publicarà juntament amb el nom del seu centre educatiu i curs de manera pública en el nostre compte d'Instagram @huidescansaelcotxe.

Pots guanyar premis que promouen un món més sostenible com ara patinets, skates, bicicletes, bons de transport, a més de mòbils... cedits pels nostres patrocinadors.

Qui guanya? El Dia Europeu Sense Cotxes guanyem tots, però podreu guanyar premis els 10 alumnes amb més likes en les seues fotos i altres 10 alumnes triats de forma aleatòria. És molt fàcil guanyar un dels nostres premis!

 

Si encara vos queda alguns dubtes sobre com funciona vos deixem una guia detallada pas a pas de com participar en el concurs que podeu consultar ací.

Pots trobar la llista de premis ací.

Consulta de forma més detallada les bases de participació ací.

CONCURS CLASSES

Guanya material escolar per al teu centre!

A més amb la campanya de la Setmana de la Mobilitat 2018 el teu centre podrà guanyar un televisor o un palet replet de material de papereria i pilotes per a jugar a futbol, bàsquet, handbol, voleibol...

Participaran les classes de centres valencians amb alumnes de 14 anys o més.

El professor coordinador d'aquesta campanya designat pel centre educatiu recopilarà les fotos dels alumnes de cada classe que hagen participat en el concurs #HuiDescansaElCotxe i hagen reflectit en elles els valors de la campanya i crearà un collage.

El coordinador enviarà aquest collage al correu electrònic: huidescansaelcotxe@gva.es entre el 12 i el 30 de setembre de 2018 indicant el nom i cognoms del professor coordinador, a quin curs, classe i centre educatiu pertanyen.

El concurs «Hui Descansa el Cotxe» per a aules tindrà 4 guanyadors, el primer premi s'entregarà al collage amb més fotografies i la resta de premis s'entregarà aleatòriament entre els collages presentats que tinguen cinc fotografies o més.

Cada centre pot participar amb tants collages com aules del centre vulguen adherir-se a la iniciativa, però només rebrà un premi. Açò significa que si dos o més collages enviats pel mateix centre educatiu foren inicialment mereixedors del guardó, el centre rebria el premi de major importància o rang dins del quadre que figura en les bases de participació.

Per a promocionar l'acció se suggereix pujar aquest collage a les xarxes socials del centre amb l'etiqueta #HuiDescansaelCotxe, amb l'objectiu de donar a conéixer a tots que el dia 22 de setembre és el Dia Europeu Sense Cotxes. A més, es convida a promoure l'acció en tot el centre, penjant el cartell de la campanya "Hui Descansa el Cotxe" en els punts més visibles del centre.

Pots trobar la llista de premis ací.

Consulteu de forma més detallada les bases de participació ací.