Visualització de contingut web

Com participar?

CONCURS INDIVIDUAL

Vols guanyar bicicletes, skates, polseres d'activitat, cascos i bons de transport?
Si tens 14 anys o més i estudies a la Comunitat Valenciana participa en el concurs d'Instagram #HuiDescansaElCotxe.

Escriu un missatge creatiu relacionat amb la mobilitat sostenible. Pots utilitzar un full per a crear un cartell, també pots utilitzar cartó reciclat o enrotllar un full, escriure-hi un missatge i donar-li forma d'altaveu. Fes-te una fotografia original en què aparega el dit missatge i envia'ns a través d'un Missatge Directe al compte d'Instagram @huidescansaelcotxe junt amb el teu nom i cognoms, el curs a què pertanys, el nom del teu centre educatiu i la seua localitat. La imatge ha d'estar clarament identificada amb la campanya i reflectir els seus valors. Envia'ns la teua fotografia entre el 12 i el 30 de setembre (ambdós inclusivament).

Cada estudiant podrà enviar únicament una fotografia des del seu perfil d'Instagram, que es publicarà junt amb el nom del seu centre educatiu i curs de manera pública en el nostre compte d'Instagram.

Qui guanya?
Guanyaran premis aquells 9 alumnes que reunisquen el màxim de comentaris amb l'hashtag #mouteicanvia en la seua foto publicada en el compte de @huidescansaelcotxe i altres 9 alumnes triats de forma aleatòria per sorteig. És molt fàcil guanyar! Pots aconseguir premis que promouen un món més sostenible com skates, bicicletes, bons de transport o polseres d'activitat tot això cedit pels nostres patrocinadors.

Si encara vos queda alguns dubtes sobre com funciona vos deixem una guia detallada pas a pas de com participar en el concurs que podeu consultar ací.

Pots trobar la llista de premis ací.

CONCURS CLASSES

Guanya material escolar per al teu centre!.

A més amb la campanya de la Setmana de la Mobilitat 2019 el teu centre podrà guanyar un un pallet replet de material escolar (papereria) i esportiu (Balons de; bàsquet, futbol sala, handbol i voleibol).

Participaran les classes de centres valencians amb alumnes de 14 anys o més.

El professorat haurà de fer una foto en la porta dels col·legis amb alumnes i professors. El professorat haurà de fer una foto en la porta dels col·legis amb alumnes i professors. Hauran d'aparéixer llançant un missatge original relacionat amb la mobilitat sostenible a manera de cartell, pancarta o altaveu. El coordinador/a enviarà esta fotografia al correu electrònic: huidescansaelcotxe@gva.es entre el 12 i el 30 de setembre (ambdós inclusivament) de 2019 indicant el nom i cognoms de la persona coordinadora, a quin curs, classe i centre educatiu pertanyen.

El concurs «Hui Descansa el Cotxe» per a aules tindrà 3 guanyadors per sorteig. Els premis consistiran en un diploma i articles que el patrocinador posarà a disposició dels centres ganadorzes, la llista del qual estarà classificada per orde.

Per a promocionar l'acció se suggerix pujar les fotografies a les xarxes socials del centre amb l'hashtag #HuiDescansaelCotxe i #mouteicanvia, amb l'objectiu de donar a conéixer a tots que el dia 22 de setembre és el Dia Europeu Sense Cotxes. A més, s'invita a promocionar l'acció en tot el centre, penjant el cartell de la campanya "Hui Descansa el Cotxe" en els punts més visibles del centre.

Els premis que podreu guanyar per al teu centre ho podeu trobar ací.