Visualització de contingut web

Manera de participar-hi

CONCURS INDIVIDUAL


Vols guanyar monopatins, bicicletes, patinets, cascos o abonaments de transport públic?

Participa en el concurs de instagram #HuiDescansaElCotxe

Si tens 14 anys o més i estudies a la Comunitat Valenciana. Puja a Instagram, entre el 12 de setembre i fins al dia 23 de setembre de 2017 una fotografia ajunte un familiar o amic conductor major d'edat, mostrant les claus del cotxe junts per a recordar a tots que el dia 22 de setembre es deixen a casa.

Per a publicar-la, deureu tenir el perfil públic en Instagram i etiquetar-la amb el hashtag #HuiDescansaElCotxe fàcil, veritat?

En la publicació cal indicar de quin curs, centre i localitat sou. Podreu guanyar premis que promouen un món més sostenible com a patinets, skates, bicicletes, bons de transport... cedits pels nostres patrocinadors.

Qui guanya? El dia europeu sense cotxes guanyem tots, però podreu guanyar premis els 9 alumnes amb més likes en les seues fotos i altres 9 alumnes escollits de forma aleatòria. segur que pots guanyar!

Pots trobar la llista de premis ací

Podeu pujar tantes imatges amb conductors diferents com vulgueu però solament podreu rebre un premi quants més ens unim #HuiDescansaElCotxe millor!

Consulta de forma més detallada les bases de participació ací

CONCURS CLASSES


Guanya material escolar per al teu centre!

A més amb la campanya de la Setmana de la Mobilitat 2017 el teu centre podrà guanyar un pallet replet de material de papereria i pilotes per a jugar a futbol, bàsquet, handbol, voleibol... només per deixar el cotxe a casa i ensenyar-ho a tothom.

Participaran les classes de centres valencians amb alumnes de 14 anys o més.

El professor coordinador d'aquesta campanya designat pel centre educatiu recopilarà les fotos dels alumnes de cada classe que hagen participat en #HuiDescansaElCotxe en les quals es mostren als alumnes al costat dels seus familiars o conductors majors d'edat simulant que deixen les claus del cotxe a casa.

El coordinador enviarà aquest collage al correu electrònic: huidescansaelcotxe@gva.es entre el 12 i el 30 de setembre de 2017 indicant el nom i cognoms del professor coordinador, a quin curs, classe i centre educatiu pertanyen. En aquest collage deuran aparèixer un mínim de 5 alumnes.

Per a promocionar l'acció se suggereix pujar aquesta imatge a les xarxes socials del centre amb el hashtag #AClasseSenseCotxe, amb l'objectiu de donar a conèixer a tots que el dia 22 de setembre és el dia europeu sense cotxes. A més, es convida es convida a promocionar l'acció en tot el centre, penjant el cartell de la campanya "Hui descansa el cotxe" en els punts més visibles del centre.

Hi haurà tres grans premis de material escolar i es lliurarà un diploma als centres guanyadors. Un centre podrà presentar tantes classes com vulga al concurs; però només obtindrà un premi.

Els premis que podreu guanyar per al teu centre ho podeu trobar ací.
Consulteu de forma més detallada les bases de participació ací.